Juara

Apa Komen Anda Tentang Proton Juara? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini.. Juara


1,034 thoughts on “Juara

    Pak Syed said:
    November 21, 2014 at 11:58 am

    ECU tu masalah apa?

    Kam Huss said:
    November 20, 2014 at 10:19 pm

    PAK SYED boleh repair, Poskan kat beliau

    Kam Huss said:
    November 18, 2014 at 11:19 pm

    ADA nak jual Juara RM5K 0133746029 / 0184072962.Dengkil, Selangor

    Ayiee said:
    November 18, 2014 at 2:29 pm

    Hai,,,ade x org nk jual juara murah2

      the champion said:
      November 18, 2014 at 4:47 pm

      hi bro,,xyah pkai lah champ ni..wt skit kpla je nk bela..bik ko pkai nissan vanette drp juara yg body mcm subaru telekom tu..wa suggest je,kalo ko nk jga..terpulanglah..tp de msalh nti jgn add cni..menyampeehh gguuueeerr

        Transformer said:
        November 18, 2014 at 6:03 pm

        Hi the champion…ada Juara ker? Apa masaalah dgn Juara tuh? Kongsi la, mana tau ada sesape boleh tolong.
        Juara ni sebenarnya ok, cuma ada sesetengah spare parts yg susah nak cari, tapi kalau ada yg tahu contohnye disc rotor dari kereta lain yang boleh masuk Juara lagi bagus, dulu penah cari…yg ori mahal giler, yg tak ori tak jumpe lagi…padahal kalau kereta lain disc rotor baru berapa ratus jer, Juara punye sampai RM1000 sepasang.

    ahmad syuahiri said:
    November 18, 2014 at 2:12 pm

    assalamualaikum… semua..
    saya adalah salah sorng pemilik proton juara, dimana nak cari seat hadapan juara? sy nak tukar terus kedua – dua seat hadapan cadangnya.. tapi masih blur la kat mana nak cari.. thanks!

      Transformer said:
      November 18, 2014 at 6:05 pm

      Kalau boleh repair, baik repair…hantar ke kedai yg repair seat…balut ngan leather atau PU mesti cantik punye…penah nampak yg buat mcm tuh

    lester said:
    November 10, 2014 at 9:20 am

    brapa pcd rim juara?

      shahril9494 said:
      November 11, 2014 at 1:02 pm

      Salam sejahtera semua sahabat Juara. Saya kini menyewa sebuah Proton Juara hampir setahun untuk tujuan berniaga. Owner kereta ni dah tak pakai Proton Juara dan parking kat belakang rumah hampir setahun. Nak minta pertolongan drpd sahabat dalam ni kalau boleh carikan lampu depan sebelah driver, dah pecah, Owner lama pernah langgar divider. Kalau ada sila inform saya. dah merata kedai spare part saya cari lampu tu tapi mereka tak jual. Whatsapp saya 012-661 9494. Terima kasih.

        nahar said:
        November 11, 2014 at 4:42 pm

        assalam cuba tuan cari jalan pekeliling lama KL ada satu kedai dia boleh cari kan. saya diKota kinabalu adalah kedai part yg jual lampu.

      Transformer said:
      November 12, 2014 at 10:22 pm

      pcd juara 100×4…sama mcm wira…

    bidan said:
    November 9, 2014 at 6:22 pm

    Boleh beli tuan. Sekarang kita dah ada spacialist ubagi pembaikkan juara kalau ada kerosakan. Go oon. Ramai kawan kawan di fb my champy juara club.

    Pak Syed said:
    November 9, 2014 at 5:48 pm

    Beli je dan masuk fb mychampy juara club

    faizal said:
    November 9, 2014 at 12:31 am

    minat nak beli juara

    Pak Syed said:
    October 21, 2014 at 8:49 am

    Tak blh add melalui email.. Bagi nama fb.. Atau install apps telegram dan bagi no hp

    bidan said:
    October 5, 2014 at 1:54 pm

    Mmg gearbox ada masalah tu. Tanya di fb mycjc. Kami ada forman yg berkebolehan. Confirm tak menyesal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s