Persona

Apa Komen Anda Tentang Proton Persona? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini.. Persona


3,014 thoughts on “Persona

    wan said:
    September 27, 2016 at 7:52 pm

    Tkr intake manifold persona rm780….????
    Kena tipu x??

    jklmnop said:
    September 12, 2016 at 11:56 pm

    Assalamualaikum & salam sejahtera

    Roadtax Expired / nak Renew Roadtax?

    Harga insurans untuk 1st year MAHAL GILA!!!
    – biasa la bro.. NCD rendah lagi ditambah pula servis charge & upah mana tak mahal

    Ingin dapatkan HARGA YG MENARIK & PULANGAN REBET TUNAI 15% jika tiada tuntutan?

    Ianya pasti berbaloi untuk wang anda. Bertukarlah sekarang kepada Takaful Malaysia

    Sila call / whatsapp saya..

    013-3992200 Firdaus Jalil

    Penghantaran di seluruh Malaysia..
    Geran asal tidak diperlukan

    yang penting.. harga menarik menanti anda

    jangan malu.. jangan segan.. sila call/whatsapp utk bertanyakan harga.

    PERHATIAN!!! : Sila bandingkan harga kami & jadilah pengguna yang bijak

    call/msg/whatsapp sekarang !!!

    Mohd Firdaus Jalil

    Takaful Malaysia
    Authorised Agent

    Tel : 0133992200
    Email : mfj.rich@gmail.com

    Fakrul said:
    September 12, 2016 at 12:43 pm

    Sy guna proton persona dah dekat 8thn first model punya….. Setakat ni dah banyak jugak la problem kat kereta ni dah settel….. Terutama bahagian enjin…..Dr leaking sampai la dr kerosakan coil….. Semuanya dah dibaiki….. Cuma sekarang ni kereta sy ade masalah kat meter minyak petrol dgn lampu undur….. Sy cerita tentang masalah meter dulu….. Meter minyak sy ni ade masalah jarum naik turun….. Baru je lepas isi minyak petrol bape minit drive dah turun mendadak….. Kekadang kena isi minyak sampai 2@3 kali sehr….. Check dekat eon service dia org ckp problem dekat fuel pam…. Ye ke….. Klu tentang lampu undur memang ade masalah…. Masuk gear undur lampu langsung tak nak menyala…… Berapa kali cuba semula pon tetap sama…… Boleh bantu sy ape penyelesaian yg sy boleh buat dekat masalah ni…..

      jklmnop said:
      September 12, 2016 at 6:15 pm

      dia suruh amik persona baru

        Hamsat said:
        September 12, 2016 at 7:00 pm

        Lawak2. Kesian aku tengok. Cakap merapu xde sape kisah dah. Kesian. Ni mesti penyangak jalanan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s