Saga

Apa Komen Anda Tentang Proton Saga Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini..


958 thoughts on “Saga

    Mohd Firdaus Jalil said:
    July 2, 2015 at 8:53 am

    Assalamualaikum & salam sejahtera

    Roadtax Expired / nak Renew Roadtax?

    Harga insurans untuk 1st year MAHAL GILA!!!
    – biasa la bro.. NCD rendah lagi ditambah pula servis charge & upah mana tak mahal

    Ingin dapatkan HARGA YG MENARIK & PULANGAN REBET TUNAI 15% jika tiada tuntutan?

    Ianya pasti berbaloi untuk wang anda. Bertukarlah sekarang kepada Takaful Malaysia

    Sila call / whatsapp saya..

    013-3992200 Firdaus Jalil

    Penghantaran di seluruh Malaysia..
    Geran asal tidak diperlukan

    yang penting.. harga menarik menanti anda

    jangan malu.. jangan segan.. sila call/whatsapp utk bertanyakan harga.

    PERHATIAN!!! : Sila bandingkan harga kami & jadilah pengguna yang bijak

    call/msg/whatsapp sekarang !!!

    Mohd Firdaus Jalil

    Takaful Malaysia
    Authorised Agent

    Tel : 0133992200
    Email : mfj.rich@gmail.com

    MECHANICA AUTO SERVICES said:
    June 2, 2015 at 9:23 pm

    Kepada pengguna proton atau apa sahaja kereta yg tinggal di area Ipoh boleh hubungi saya di talian 012-4969635 (MAWI).
    Bengkel saya menyediakan khidmat servis dan juga repairing kepada anda yg berminat.Sekian Terima Kasih.

    reay86 said:
    May 31, 2015 at 11:56 pm

    assalammualaikum kwn2 smua,,,,,nk tnya skit pasal spring myvi ble msok kt saga blm???

    blm saga said:
    May 31, 2015 at 6:05 pm

    oooii kemungkinan lah.. sebab tak ikut spec.. minyak gaerbox proton sesuai cuma ATF SP3 jer ke.?? bro saya rasa ini bukan kemungkinan cable wiring auto dia tak bermasalah ke???

    blm saga said:
    May 30, 2015 at 2:53 am

    salam bro.. nak Tanya bro.. apa masalah saga blm baru jer tukar minyak gear lepas tu susah nak masuk gear..??? dan apa bila bawak laju paking jer kereta tu dah susah nak masuk gear… tolong. saga blm auto..

      syah said:
      May 31, 2015 at 11:48 am

      ikut spec x?? biase proton guna atf SP3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s