Savvy

Apa Komen Anda Tentang Proton Savvy? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini.. Savvy


1,704 thoughts on “Savvy

    amy said:
    February 11, 2016 at 5:10 am

    assalamualaikum… saya nak tanya di mana nak cari gandar belakang savvy… klau ada yang tahu, tolong bgtahu saya guna email ni dragonabdul88@gmail.com

    midi said:
    January 28, 2016 at 7:41 pm

    salam semua dalam chat ni xde ke siapa2 yang nak jual savvy manual 3k kbawah… running condition kalo ad email ameer4906@gmail.com

      Rara.Razlin said:
      February 3, 2016 at 9:13 am

      Awk nak beli savvy? Ha amek la savvy sy ni.. bermasalah.. pening.. tgh fikir nk tukar engine ni.. ade sesiape x yg tau camane nk tukr engine savvy?? anyone??

    jklmnop said:
    January 17, 2016 at 2:59 pm

    A
    B
    C
    D
    E
    F
    H
    I
    J
    K
    L
    M
    N
    O
    P
    Q
    R
    S
    T
    U
    X
    Y
    Z
    1
    2
    3
    4
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    0
    Q
    W
    E
    R
    T
    Y
    U
    I
    O
    P
    A
    S
    D
    F
    G
    H
    J
    K
    L
    Z
    X
    C
    V
    B
    N
    M

      jklmnop said:
      January 18, 2016 at 7:31 am

      Laa…pandai menulis rupanya. Igtkan bebal

        Rara.Razlin said:
        February 3, 2016 at 9:16 am

        Hahahahhahaha!! Tabaik ckp org bebal.. Yg sy ni dok tekan A tekan B.. ingatkan pilih coment mengikut huruf.. bhahaha terasa di’bebal’kan.. bizadab..~_~

    Khairul91 said:
    January 17, 2016 at 1:58 pm

    Salam,

    Jika ada masalah dengan savvy amt / manual..boleh call / SMS / whatsapp

    0172459517 ( khairul )

    Kami ada menyediakan servis :-

    #Spare parts ,repair and service ( especially for savvy amt or manual )

    #overhaul ( engine and gearbox )

    #Specialist for savvy AMT and manual gearbox

    #Scan diagnostic / programming ( engine and gearbox )

    Lokasi bengkel di batu 8 Gombak berdekatan dgn UIA gombak ( bumiputera )

    Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya.

    0172459517 ( khairul )

    mechanica313 said:
    January 12, 2016 at 4:11 am

    Call atau mesej 0124969635 MAWI
    Pakar baiki kenderaan Citroen, Peugeot, Proton, Naza, Perodua Dan Mitsubishi…
    Area Tasek, Ipoh…

    Amir said:
    January 12, 2016 at 4:04 am

    Macam mana tahu pomen ni dah 60 dasyat tul LA KO org ni… mmg dia dah tua pun.. tapi tua dgn pengalaman… Hahaha

      jklmnop said:
      January 12, 2016 at 6:57 am

      Dia tau la sbb dia kan jiran baik pomen tu. Jd dia tau la umur pomen tu bape

    continental san said:
    January 10, 2016 at 10:50 pm

    Assalamualaikum….ada masalah savvy ….boleh call saya 01140381111 bengkel di sungai petani….
    Berpengalaman 10 tahun dengan savvy….pada yang luar kawasan bileh call juga….indyallah saya akan datang repair dirumah anda…caj amat berpatutan

    dayah said:
    January 9, 2016 at 11:37 am

    salam semua…
    saya ada nak jual SAVVY AMT GEAR SHIFT LEVER GP SECONDHAND.
    RM500…harga boleh sembang lg..
    berminat whsp 0174980091

      jklmnop said:
      January 9, 2016 at 12:08 pm

      Salam 1africa

    Savvy workshop said:
    January 4, 2016 at 4:40 pm

    Salam,

    Jika ada masalah dengan savvy amt / manual..boleh call / SMS / whatsapp

    0172459517 ( khairul )

    Kami ada menyediakan servis sperti :-

    #Spare parts ,repair and service ( especially for savvy amt or manual )

    #overhaul ( engine and gearbox )

    #Specialist for savvy AMT and manual gearbox

    #Scan diagnostic / programming ( engine and gearbox )

    Lokasi bengkel di batu 8 Gombak berdekatan dgn UIA gombak ( bumiputera )

    Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya.

    0172459517 ( khairul )

    Nadiamalek said:
    January 4, 2016 at 4:26 pm

    Area sg besi ada tak yg boleh repair savvy ? Sbb tak boleh start and few workshops kat sini tak tahu punca dia apa..

      Khairul91 said:
      January 4, 2016 at 4:42 pm

      Call sms whtsapp
      0172459517

      Bgkel di batu 8 Gombak

      Pakar membaiki Savvy

    shila said:
    December 28, 2015 at 8:02 am

    salamz…area alor detar ngn jitra ada tak mana2 tempat utk baiki keta savvy?

    Eija said:
    December 25, 2015 at 4:42 pm

    Anda beri masa pada beliau pasti dia akan selesaikan masalah kenderaan anda…ada bunyi semasa melalui bonggol, bunyi semasa seleloh, susah nak hidupkan enjin, enjin tiba2 mati, bunyi semasa menghidupkan enjin, enjin semput, enjin bergoyang, suspension bunyi, absorber bocor dan pelbagai lagi In Sya Allah beliau boleh selesaikan…kenapa saya berkata demikian sebab saya salah seorang pelanggan beliau…jika ada kesilapan beliau maafkan saja dia pastikan akan betulkan semula…percayalah

    Hubungi no beliau di talian 0124969635 MAWI di area Tasek, Ipoh

    Eija said:
    December 25, 2015 at 4:34 pm

    Pakar dalam membaiki kenderaan Proton, Perodua, Citroen, Peugeot, Mitsubishi dan Naza. Bengkel di area Tasek, Ipoh, boleh hubungi di talian 0124969635 MAWI…

      Tanpa nama said:
      January 8, 2016 at 8:32 pm

      Wau…umur pomen ni mesti dah cecah 60 tahun…maklumlah, banyak betul kepakarannya membaiki pelbagai model kereta

        jklmnop said:
        January 9, 2016 at 12:44 am

        Ckp baik2 sket. Bkn 60. Tp 160. Bkn setakat kete, kapal terbang kapal selam helikopter sampan kete kebal kete lembu pun blh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s