Savvy

Apa Komen Anda Tentang Proton Savvy? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini.. Savvy


1,611 thoughts on “Savvy

    Savvy Specialist Centre said:
    July 20, 2015 at 1:49 am

    Salam,

    Jika ada masalah dengan savvy amt / manual..boleh call / SMS / whatsapp

    0172459517 ( khairul )

    Kami ada menyediakan servis sperti yg berikut :-

    #Spare parts ,repair and service ( especially for savvy amt or manual )

    #overhaul ( engine and gearbox )

    #Specialist for savvy AMT and manual gearbox

    #Scan diagnostic / programming ( engine and gearbox )

    Lokasi bengkel di batu 8 Gombak berdekatan dgn UIA gombak ( bengkel bumiputera )

    Sebarang pertanyaan,maklumat lanjut boleh hubungi saya.

    0172459517 ( khairul )

    FB :-savvy amt and manual parts & repair

    Specialiat for savvy

    khairul said:
    July 15, 2015 at 11:16 am

    Assalammualaikum,ada sape2 yg boleh membantu dgn masalah kereta savvy saya ni?ada satu simbol kat bawah simbol battery,bentuk dia cam graf atau bukit macam tu..bler simbol tu menyala tetiba trnsmn saya dari auto tukar ke manual and then slowly dia slow down kan kereta and dia hang..kene off engine and start balik baru ok..tp kekadang dia belaku balik..boleh ada sape2 dapat membantu?terima kasih byk2 kalau dapat bantu di bln ramadhan yg mulia ni..hehehe – feeling optimistic ;)

    Mohd Firdaus Jalil said:
    July 2, 2015 at 9:01 am

    Assalamualaikum & salam sejahtera..

    Tumpang iklan…

    Roadtax Expired / nak Renew Roadtax?

    Harga insurans untuk 1st year MAHAL GILA!!!
    – biasa la bro.. NCD rendah lagi ditambah pula servis charge & upah mana tak mahal

    Ingin dapatkan HARGA YG MENARIK & PULANGAN REBET TUNAI 15% jika tiada tuntutan?

    Ianya pasti berbaloi untuk wang anda. Bertukarlah sekarang kepada Takaful Malaysia

    Sila call / whatsapp saya..

    013-3992200 Firdaus Jalil

    Penghantaran di seluruh Malaysia..
    Geran asal tidak diperlukan

    yang penting.. harga menarik menanti anda

    jangan malu.. jangan segan.. sila call/whatsapp utk bertanyakan harga.

    PERHATIAN!!! : Sila bandingkan harga kami & jadilah pengguna yang bijak

    call/msg/whatsapp sekarang !!!

    Mohd Firdaus Jalil

    Takaful Malaysia
    Authorised Agent

    Tel : 0133992200
    Email : mfj.rich@gmail.com

    Agos said:
    July 1, 2015 at 6:29 pm

    azlee nak jual murah² berapa? call saya 01125513450

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s