Savvy

Apa Komen Anda Tentang Proton Savvy? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini.. Savvy

Advertisements

1,979 thoughts on “Savvy

    zack said:
    November 14, 2017 at 8:09 am

    Kepada yang mengalami masalah bolehlah menghubungi encik ni yang sentiasa mengiklankan perkhidmatan beliau. Mana area yang jauh2 tu terpulanglah sama ada nak hantar pada beliau atau minta tanyakan pada beliau mana tempat specialist lagi yang berdekatan tempat anda.

      Vishva said:
      November 15, 2017 at 10:34 am

      Kalau nak buat overhual engine kos berape

    ANUAR said:
    November 13, 2017 at 8:54 pm

    We are specialise in 👇👇

    Proton Savvy🏎
    Continental and japan car🏎
    Auto electrical ( all car model )🔌
    Aircond system ( all car model )❄️
    Modification 🛠
    Scan diagnostics📟

    Operation hour🕰

    Monday till Saturday ( sunday close 🙏 )

    10am till 8pm
    10am till 6pm ( saturday )

    New address:-

    Lt 2185-No 13L Batu 7 1/4 Jalan Gombak 53100 WP. Kuala Lumpur

    Contact person:-

    017 2459517 ( khairul )
    017 6760109 ( hasan )

    Can search at waze or goole maps..ready updates🤙🤙🎉

    ANUAR said:
    November 13, 2017 at 8:53 pm

    Assalamualaikum dan salam sejahtera,

    Kami bengkel khas dan pakar membaiki PROTON SAVVY AMT @ MANUAL..Jika ada masalah dengan savvy amt / manual..boleh call / SMS / whatsapp
    0172459517 ( khairul )

    Kami ada menyediakan servis seperti yang berikut :-

    1.Spare parts ,repair and service ( especially for savvy amt or manual )
    2.overhaul ( engine and gearbox )
    3.Specialist for savvy AMT and manual gearbox

    4.Scan diagnostic / programming ( engine and gearbox )
5.Wayering ( All CAR model )

    6.Aircond System ( All CAR model )

    Lokasi bengkel di batu 7 Gombak berdekatan dgn UIA gombak ( bengkel bumiputera )

    San Car Auto Garage ( can found at waze apps )
    Lt 2185-13L batu 7 1/4 jalan gombak 53100 WP Kuala Lumpur

    Sebarang pertanyaan,maklumat lanjut boleh hubungi saya…Segala jenis alat ganti untuk proton savvy AMT @ MANUAL kami ada dan segala masalah berkenaan dengan proton savvy kami boleh selesaikan..insyaallah..

    0172459517 ( khairul )

    CALL / SMS / WHATSAPP

    FB :- https://www.facebook.com/groups/savvypartnrepair/

    Savvyneedhelp said:
    November 1, 2017 at 9:55 am

    Sy ade kete savvy…dan skg dah rosak..asyik menyala je signal auto tetiba..perlu pertolongan area ipoh

    Ezanrizan said:
    October 19, 2017 at 2:29 pm

    Tukar taming belt betape kos nye

    Ezanrizan said:
    October 19, 2017 at 2:29 pm

    Mekanik savvy mlk paling best kamne

      band said:
      October 19, 2017 at 2:41 pm

      Cuba search FB/google Dori motorsport melaka

    Qim said:
    September 9, 2017 at 10:27 pm

    Salam geng2 specialist pakar2 bedah gearbox kete…nak tnya knpa gear R,1 n 2 x boleh masuk gear 3,4,5 smooth je..ada sesiapa pernah kene tak msalah ni dan apa pnyelesaiannya???off kete on ketw pun sama jugak x boleh masuk gear tu…punca??sebab ada bunyi annoying semenjak 2 menjak ni kt area2 gearbox ..

      ayub said:
      September 10, 2017 at 8:43 pm

      baru tukar clutch plate ke??

      Ex savvy said:
      September 11, 2017 at 2:06 am

      Ada beberapa sebab ianya jadi macam tu. Cari pomen yang betul2 expert, kalau tak, kereta akan jadi bahan experiment je nanti…try & error..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s