Savvy

Apa Komen Anda Tentang Proton Savvy? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini.. Savvy


1,582 thoughts on “Savvy

    ami said:
    May 20, 2015 at 2:29 pm

    Saya nak jual Savvt AMT (2006) saya dengan harga murah. Kereta masih boleh jalan, cuma tiada aircon dan ada rosak sikit2. Saya tiada masa nak maintain dan sudah beli kereta baru. Terpulanglah kalau ada pembeli nak beli untuk pakai atau ambil sparepart. Thanks

    jeff said:
    May 19, 2015 at 6:15 pm

    kat johor bahru kalau nak repair savvy . kat mana ?

    adamhawa said:
    May 18, 2015 at 10:34 am

    Saya ada proton savvy tahun 2006, setelah bertahun-tahun saya gunakan kereta savvy ni tak pernah pula ada masalah major, minor tu adalah. Saya nak tanya ada sesiapa ada maslah nak start enjin ( bila start enjin kosong ), dah tukar bateri semua masih tak boleh start, sensor tu saya dah cuci, masalah tetap sama, bila start kosong. Sila bantu saya

    paksyed said:
    May 11, 2015 at 11:22 pm

    Fairus nnt message nk tgok condition savvy awak 0193022261

      ahmad fairuz said:
      May 12, 2015 at 8:23 am

      paksyed. nie no saya. klu nak tgk condition kete bley la. saya duduk shah alam. sabtu dan ahad saya ada. 013-3314000.

    ahmad fairuz said:
    May 11, 2015 at 10:40 am

    saya nak jual savvy AMT saya.. buat tahun 2007 tapi register tahun 2008, saya baru je tukar joystick gear. saya nak jual rm6000, savvy nie tahan la jugak sampai saya da pandu sejauh 200,000 km la. sentiasa jaga myk hitam dengan auto. saya nak jual, sape yg berminat ley la test drive dan kalau puas ati boley la beli.

    zach lee said:
    May 9, 2015 at 11:46 pm

    saya ada gearbox savvy amt,condtion good,
    berminat call or whatsapp 0192961602

    rizal said:
    May 5, 2015 at 2:30 pm

    As salam tumpang lalu…saya rizal salah seorang pemilik proton savvy…sebelum ni saya menghadapi banyak masalah dengan proton….terbaru masalah berkaitan gearbox amt …pergi proton services buat dignos ada 7 default dan suruh tukar gearbox cost dlm 6k…tp saya bersyukur kerana dipertemukan dengan seorang mekanik..memang specialist savvy…yg rosak cuma accumalator…coz tukar x sampai rm800…kalau dekat proton services dah tenti suruh tukar gear yg sebenarnya x rosak…Ally motorsport 0169007186..area sri kembangan…masa hantar kereta hari tu ada 2 biji savvy dari pahang baru siap repair

    Mohamad Razi Ghalim said:
    April 29, 2015 at 4:45 pm

    Salam semua,
    Savvy saya ada masalah ngan gearbox.. Ada sesiapa yg tahu or nak jual dgn harga murah gearbox savvy manual x?
    Blh contact saya @ 013-2744694
    Tq..

      rizal said:
      May 5, 2015 at 2:32 pm

      Ally motosport 0169007186…saya berani rekemen…savvy saya baru lepas buat…harga murah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s