Savvy

Apa Komen Anda Tentang Proton Savvy? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini.. Savvy

Advertisements

1,963 thoughts on “Savvy

    Qim said:
    September 9, 2017 at 10:27 pm

    Salam geng2 specialist pakar2 bedah gearbox kete…nak tnya knpa gear R,1 n 2 x boleh masuk gear 3,4,5 smooth je..ada sesiapa pernah kene tak msalah ni dan apa pnyelesaiannya???off kete on ketw pun sama jugak x boleh masuk gear tu…punca??sebab ada bunyi annoying semenjak 2 menjak ni kt area2 gearbox ..

      ayub said:
      September 10, 2017 at 8:43 pm

      baru tukar clutch plate ke??

      Ex savvy said:
      September 11, 2017 at 2:06 am

      Ada beberapa sebab ianya jadi macam tu. Cari pomen yang betul2 expert, kalau tak, kereta akan jadi bahan experiment je nanti…try & error..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s