Savvy

Apa Komen Anda Tentang Proton Savvy? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini.. Savvy


1,827 thoughts on “Savvy

    kerol said:
    September 22, 2016 at 3:28 pm

    Salam,

    Kami bengkel khas dan pakar membaiki PROTON SAVVY AMT @ MANUAL..Jika ada masalah dengan savvy amt / manual..boleh call / SMS / whatsapp

    0172459517 ( khairul )

    Kami ada menyediakan servis seperti yang berikut :-

    1.Spare parts ,repair and service ( especially for savvy amt or manual )
    2.overhaul ( engine and gearbox )
    3.Specialist for savvy AMT and manual gearbox
    4.Scan diagnostic / programming ( engine and gearbox )
    5.Wayering ( All CAR model )
    6.Aircond System ( All CAR model )

    Lokasi bengkel di batu 8 Gombak berdekatan dgn UIA gombak ( bengkel bumiputera )

    Sebarang pertanyaan,maklumat lanjut boleh hubungi saya…Segala jenis alat ganti untuk proton savvy AMT @ MANUAL kami ada dan segala masalah berkenaan dengan proton savvy kami boleh selesaikan..insyaallah..

    0172459517 ( khairul )

    CALL / SMS / WHATSAPP

    FB :-savvy amt and manual parts & repair

    jklmnop said:
    September 11, 2016 at 11:40 pm

    Assalamualaikum & salam sejahtera

    Roadtax Expired / nak Renew Roadtax?

    Harga insurans untuk 1st year MAHAL GILA!!!
    – biasa la bro.. NCD rendah lagi ditambah pula servis charge & upah mana tak mahal

    Ingin dapatkan HARGA YG MENARIK & PULANGAN REBET TUNAI 15% jika tiada tuntutan?

    Ianya pasti berbaloi untuk wang anda. Bertukarlah sekarang kepada Takaful Malaysia

    Sila call / whatsapp saya..

    013-3992200 Firdaus Jalil

    Penghantaran di seluruh Malaysia..
    Geran asal tidak diperlukan

    yang penting.. harga menarik menanti anda

    jangan malu.. jangan segan.. sila call/whatsapp utk bertanyakan harga.

    PERHATIAN!!! : Sila bandingkan harga kami & jadilah pengguna yang bijak

    call/msg/whatsapp sekarang !!!

    Mohd Firdaus Jalil

    Takaful Malaysia
    Authorised Agent

    Tel : 0133992200
    Email : mfj.rich@gmail.com

    Abg jklmnop mashey said:
    September 10, 2016 at 7:59 pm

    Berita tergempar!!!
    Saga FLX sangat hebat

    Abg jklmnop mashey said:
    September 6, 2016 at 12:14 am

    Saga flx sangat menarik

    Nic said:
    September 5, 2016 at 1:20 pm

    Nak tanya pendapat.. service tukar clutch pump kat proton services (rm3600).. tpi mereka salah order spare part then minta saya bayar ganti rugi yg salah order. beli spare part yg baru nak sy tanggung juga. dah jumpa manager proton tpi diam mcm tak nak bertanggungjawap. kereta sy, proton tak bagi keluar kalau sy tak bayar ganti rugi salah spare part. masalahya bukan sy yg order spare part tu.. ade tak cara lain supaya saya boleh keluarkan kereta saya dari situ?

      cikguNizar said:
      September 5, 2016 at 1:46 pm

      report tribunal pengguna tuan. insyaAllah boleh selesai

        Nic said:
        September 5, 2016 at 2:11 pm

        terima kasih atas pendapat tuan..

      Uma said:
      September 8, 2016 at 11:16 am

      Bro, beranikan diri dan buat report polis.

    Muis said:
    August 21, 2016 at 12:41 am

    Kereta saga flx sangat hebat

    Faiz said:
    August 18, 2016 at 2:33 pm

    Salam,

    Saya punya Savvy masalah jerking dan odometer xfunction, temperature selalu naik apa problem ye..mnta pencerahan. Terima kasih

      bani said:
      September 26, 2016 at 7:24 pm

      sama macam saya la..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s