Exora

Apa Komen Anda Tentang Proton Exora? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini..exora

Advertisements

3,121 thoughts on “Exora

    Abu Aiman said:
    January 23, 2018 at 10:54 am

    Kereta exora bold auto tak boleh start di P. Kena tukar ke D baru boleh start. Apa masalahnya?

      Abu Aiman said:
      January 23, 2018 at 10:55 am

      Maaf, tukar ke N baru boleh start.

        edi78 said:
        January 23, 2018 at 11:47 am

        hihi..klu bleh start kat D, melompat kete tu..kikiki..

    Khairul said:
    January 16, 2018 at 11:00 am

    Siapa yang dah pakai excecutive plus 2017? Boleh tolong bagi review. Sy berminat nak beli. Harap masalah2 pada model2 sebelum dah di selesaikan pada model EP2017 tu.

    zuljb said:
    January 9, 2018 at 9:40 pm

    turbo selalu rosak…asap putih byk kua.
    1st sy tukar turbo 2nd yg da servis tapi rosak juga xde power.
    2nd sy servis turbo asal di specialist wshop seksyen 32, tukar smua kits da guna 6 bln masalah lgi dgn asap putih byk kua.
    ada ape2 cdangan yg perlu sy buat, ada kah patut tukar semua turbo tu 1 set (OEM)…

      Fitri said:
      January 10, 2018 at 7:42 pm

      exzos converter ada tukar?

        zuljb said:
        January 13, 2018 at 4:57 am

        x pernah tukar ekzos converter
        sy da check masih ada lgi seal2 yg leaking..
        sebab sblum ni sy servis dn tukar kit saja…
        tukar core ada warranty 6 bln klau kua asap saja tapi tukar turbo 1 set oem hanya warranty 1 mingu saja..
        ape pendapat ya.

          edi78 said:
          January 23, 2018 at 11:48 am

          kene kasi settlekan bhgn leaking tu dahulu..

      mail said:
      January 11, 2018 at 8:28 am

      Preve pun ada msalah yg sma ke? Jarang plak dengar mslah ni pda preve cfe turbo

    Fauzal said:
    January 8, 2018 at 8:47 pm

    Salam….
    Masaalah exora cps sy (2010).
    Lampu cx enjin menyala…..pergi cx ..masaalah cps……ada sapa2 boleh bg cadangan.

      Fitri said:
      January 9, 2018 at 8:12 pm

      engine ada tnda2 yg xkena? atau okey shja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s