Juara

Apa Komen Anda Tentang Proton Juara? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini.. Juara


1,108 thoughts on “Juara

    nan said:
    January 25, 2016 at 10:16 pm

    saya nak cari lampu belakang juara.

      Ab said:
      January 26, 2016 at 9:37 am

      Hubungi saya 0173789717. Ori Japan ada 1 set

    Din said:
    December 19, 2015 at 6:57 pm

    Saya ada sebiji baru lepas kemalangan. Habis tayar bahagian depan belah kanan saja. Tapi dah tak nak repair.

    Bahagian lain semua elok. Enjin, gear box dll masih cantik.

    Nak jual. Boleh buat spare parts atau repair semula. Saya 01152215159

      Din said:
      December 21, 2015 at 9:03 am

      Nak lebih jelas Tengok sini http://www.mudah.my/vi/42792354.htm

      fendy said:
      December 21, 2015 at 11:24 am

      Salam sya nak tnyA kat mana nk cri proton juara 2nd..

        jklmnop said:
        December 22, 2015 at 9:14 am

        Klu x jumpa di used car, dekat kedai jual peti sejuk mgkn ada

          Ab said:
          December 22, 2015 at 9:17 am

          Ada la. Dekat Petronas jalan kepung. Sebelah Petronas ada. Bawah flyover manjalara rasa ada 1

    Ab said:
    December 19, 2015 at 2:15 pm

    Betul. Mycjc club ramai yg guna khidmat coe. Lokasi ttdi jaya Shah Alam.

    Ab said:
    December 19, 2015 at 12:41 pm

    Nombor hp ni ada dah belum.
    Ab Call ok je. Hasbullah. Whatapps di hp ni. 017-3789717. Nak bagi semua ni tel yg berkenaan.

    Ab founder mycjc fb club.

      mohd redhuan said:
      December 19, 2015 at 2:04 pm

      Asalam..
      Smlm sy ade terserempak dgn seorg tuan punya juata bertanyakan pomen terbaik utk proton juara
      … Di rekemen kwn di dekat shah alam nama hisbullah .. Blh try hubungi dia.. Dgr kata di special juara.. N di kedai nyer hanya ade proton juara shj..

      Hisbullah 017 3799 836

    shida said:
    December 19, 2015 at 12:24 pm

    Boleh beri saya no pomen kereta juara areal shah alam,kereta x blh start btery masih ok.dah 4hari tersadai juara… t.kasih try call no diberi hasbullah n as x dpt harap dpt bantu…saya blm masok group juara lagi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s