Tiara

Apa Komen Anda Tentang Proton Tiara? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini.. Tiara

Advertisements

673 thoughts on “Tiara

    Mohd Shamsul Ridzwan Mohd Razak said:
    February 25, 2018 at 11:17 am

    Sy baru lepas buat general overhaul sebiji enjin tiara…owner taknak jual kereta ni, sentimental value katanya. Sanggup keluarkan kos lebih kurang 3.8k heheee. Part pulak agak susah untuk cari hahaa

      moc said:
      May 19, 2018 at 11:38 am

      Saya ingin menjual Proton Tiara 1.1, tahun 1999, engine dah tukar ke Citroen AX 1.4, complete dgn gearbox dan bonnet depan. Kereta dijaga dengan rapi tiada masalah untuk jalan jauh, minyak save dan power. Datang test drive baru tau, kenape harga agak tinggi. Kepada yang berminat bolehlah menghubungi saya di 010-245 7468. Harga buka RM4500 (Neg)

    Kudin said:
    December 30, 2017 at 8:01 pm

    Sy sedang mncari lock pintu luar kerata tiara nk sgt barang tu…kod seremban …wassup sy klau ada 01139990741..terima kasih.

    mohd said:
    March 30, 2017 at 5:35 pm

    kereta tiara nak jual RM2500. cluctch disc dah ada beli.just bawak p kedai upah pomen pasang je.dokumen lengkap.beli tukar nama.kos tukar nam rm100 buyertanggung. RM2500 tu bersih bayar ke saya. area sungai petani. whatsap 0177165216

    Eddy said:
    March 15, 2017 at 1:24 am

    Saya ada spartpart tiara yg second hand jika memerlukan,sila call atau whatsapp area tmn medan..0182751240

    mohd rosdi said:
    March 1, 2017 at 10:34 am

    kereta tiara memang ok di bawak..jimat minyak,saya dah bawak kereta tiara pada tahun 1998

    Roy said:
    January 24, 2017 at 9:41 am

    Tiara xde pngguna dh. Majoriti klau 1000 pngguna proton juz 1 utk tiara. Tukar forum tiara kpda waja je

    zaify said:
    October 5, 2016 at 3:55 pm

    Hai saya ada nak let go kereta tiara…murah je..
    Tak pon nak ambik kete tu buat spay part pon boleh..
    Klu berminat boleh hubungi saya
    Tel : 012-6655393

      mohd said:
      March 30, 2017 at 5:36 pm

      nak tiara tu RM300 lh buat spapart

    jklmnop said:
    September 11, 2016 at 11:40 pm

    Saga flx sangat hebat sekali

    Abg jklmnop mashey said:
    September 10, 2016 at 8:01 pm

    Berita tergempar!!!
    Saga FLX sangat bagus

    Abg jklmnop mashey said:
    September 6, 2016 at 12:16 am

    Saga flx sanga5 hebat la

    nurul said:
    August 21, 2016 at 10:24 am

    Tiara aku problem gastket tebakar ke apa ke aku tak taw… Aku dah buntu asyik2 meter high… Ada sesiapa leh bantu tolong wassap kat num 01127776021… Tolong la

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s