Tiara

Apa Komen Anda Tentang Proton Tiara? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini.. Tiara


657 thoughts on “Tiara

    zaify said:
    October 5, 2016 at 3:55 pm

    Hai saya ada nak let go kereta tiara…murah je..
    Tak pon nak ambik kete tu buat spay part pon boleh..
    Klu berminat boleh hubungi saya
    Tel : 012-6655393

    jklmnop said:
    September 11, 2016 at 11:40 pm

    Saga flx sangat hebat sekali

    Abg jklmnop mashey said:
    September 10, 2016 at 8:01 pm

    Berita tergempar!!!
    Saga FLX sangat bagus

    Abg jklmnop mashey said:
    September 6, 2016 at 12:16 am

    Saga flx sanga5 hebat la

    nurul said:
    August 21, 2016 at 10:24 am

    Tiara aku problem gastket tebakar ke apa ke aku tak taw… Aku dah buntu asyik2 meter high… Ada sesiapa leh bantu tolong wassap kat num 01127776021… Tolong la

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s