Iswara

Apa Komen Anda Tentang Proton Iswara? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini.. Iswara


1,136 thoughts on “Iswara

    azmi said:
    May 10, 2017 at 1:46 pm

    sy pakai iswara tahun1999…masalah sy pada kaburetor.apabila rpm sampai 5 ribu timing tiba2 tinggi dan tidak bleh pada rpm yang rendah…,mcm tersangkut…trotle….tlog bantu

      Max Drive said:
      May 11, 2017 at 11:26 am

      servis@cuci n tuning semula kaburetor/TB tiap2 50-60000km atau 1thun 1x

        Azmi said:
        May 11, 2017 at 12:38 pm

        Tma ksh tuan atas tunjuk ajar

          azmi said:
          May 11, 2017 at 1:30 pm

          masalah lain tuan…kereta iswara sy time tekan pedal minyak ada keluar asap putih kebiru-biruan dan time lepas pedal minyak x keluar pula asap tu…apa yang perlu ditukar…untuk buat top overhul

            Max Drive said:
            May 11, 2017 at 2:48 pm

            Klau sepanjang drive pun kluar asap putih juga x? Part2 yg perlu ditukar bgantung pda kerosakkan disebabkan oleh apa. Kos bgantung pda part yg akan di tukar. Klau gasket je terbakar xbyak kos yg akan dikeluarkan. Biasanya klau iswara/wira xsmpai RM1k siap major part & klau minor part dlam bwah RM500/600 je.

            Azmi said:
            May 11, 2017 at 4:35 pm

            Tma ksh tuan ats pncerahan tu

    Che mat said:
    May 2, 2017 at 3:20 am

    Assalamualaikum semua warga pemilik iswara..
    Saya ada iswara aeroback manual 1.3 untuk dijual.. tahun 1999. Warna light green. Keadaan kereta dijaga rapi..calour dan interior macam baru.. jarang pakai.. parking pun dalam garage. Semua dlm keadaan baik.. harga 6000.. boleh tengok kereta & nego. Insyallah puas hati. Tel 0123020317 – che mat. Kereta di chenderong balai perak.. tq.

    Hanafi said:
    April 29, 2017 at 12:52 pm

    Assalamualaikum smua….. nak share skit.. baru tadi siap basuh keta skali basuh enjin…. bila nak start api mcm tak smpai…. buka distributer skali siap tembak angin pun tak le … last last cal call mmber pomen, dia kata perlu ganti distributer. Dan alhamdulillah skrg dah ok… kluar gak budget 200😂😂😂.. keaimpulannya jgn basuh engin keta di kedai basuh keta…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s