Iswara

Apa Komen Anda Tentang Proton Iswara? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini.. Iswara


1,062 thoughts on “Iswara

    Agus said:
    December 3, 2016 at 12:54 am

    Macam mana nak buka dashboard iswara ny..

    jklmnop said:
    December 2, 2016 at 4:03 pm

    saga/iswara salon/aeroback 1.3 1297cc 12v sohc max speed 160km/j kdag2 170km/j
    saga/iswara salon/aeroback 1.5 1497cc 12v sohc max speed 170km/j kdag2 180km/j
    saga blm/fl/flx/sv/plus 1.3 1340/1346cc 16v dohc max speed 180-190km/j maknanya wlaupun cc kcik bbnding 1.5cc sohc saga iswara tpi kuasanya mlebihi saga iswara tsebut kerana tknologi campro yg mampu memecut ddatangi enjin 16v dohc bbanding enjin tdahulu. Saga campro boleh bsaing wira 1.5 SE N/A (standart enjin)

      sembang teh tarik said:
      December 2, 2016 at 4:05 pm

      kira cam vw r enjin kcik kuasa besar

    Kyrul said:
    November 17, 2016 at 1:37 pm

    As salam..nak tanya pasal masalah power window iswara saya..bila nk naikkan sampai tgh dia sangkut pastu dia bdetak2..kne tarik dgn tgn baru blh naik…pastu skrg dia sangkut trus…apa masalah ye..nk tnya sblm anta pomen repair..tq

      aily said:
      November 17, 2016 at 4:51 pm

      wsalam. cuba check bracket cermin dalam pintu tu. kadang2 sebab dah berkarat @ loose

    madin said:
    November 16, 2016 at 12:26 am

    awal pagi ssh start….apa kn masaalahnya tu?

    shah 1992 said:
    November 8, 2016 at 5:40 pm

    nak tanya pasal iswara 1.3 tahun 1997. Selalu tak boleh start, bila start bunyi “ketak”2 dlm enjin( yg bentuk leper macam kuali). Pernah panggil pomen dia bukak bahagian leper tu dia kata minyak tak masuk karburator. Lepas isi petrol dlm bahagian leper tu sikit boleh hidupkan dan boleh bawak ronda2 tanpa masalah. Semalam boleh bawak lagi, tapi pagi ni tak boleh start balik. Mohon pandangan dari semua. Terima kasih.

      Kyrul said:
      November 17, 2016 at 1:38 pm

      Oil pump rosak kot..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s