Iswara

Apa Komen Anda Tentang Proton Iswara? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini.. Iswara


963 thoughts on “Iswara

    Rozi said:
    May 4, 2016 at 10:03 am

    Meter kereta iswara sy tak bergerak..boleh bantu tak..in terms kedai murah dan perlu ganti semua ke

    Nel said:
    May 3, 2016 at 2:33 am

    Hello. I nak minta komen tentang mounting iswara aeroback. Kalo mounting 4 biji semua rm350 tu ok ke mahal dah? I check rega kat mudah.my ada yg jual bawah rm200 pun ada. Bagi yg dah tukar tu tolong la bagi pendapat ya..terima kasih.

    shahul hameed said:
    May 2, 2016 at 10:11 pm

    Assalamualaikum,saya mempunyai iswara 1.5 auto….baru tukar starter dan relay tapi masalah kadang2 susah nak hidupkan kereta…tolong bagi pendapat…

    Joe said:
    April 30, 2016 at 10:15 pm

    Assalammualaikum tuan nak tanya sikit kenapa kereta kaburator susah start..
    1..kaburator dah service
    2..autochock dah tukar baru
    3.minyak naik kaburator disterbutor baru api ok
    4.plug baru….
    5.piping vacum semua baru
    6start taknak hidup

      hafiz said:
      May 2, 2016 at 3:38 pm

      pemasaan distributor tk betul rasanya

    Acik Pobia said:
    April 29, 2016 at 11:30 am

    Kereta Iswara saya ni gila-gila semenjak dua menjak ni. Tetiba gear masuk terus mencanak laju dan mengaum tak memasal. Tekan break pon tak boleh dah break jadi tinggi. Kelamkabut tarik hand break sampai berasap tayar. Mujur setiap kali kejadian tidak di hway. Lagi satu giar auto tukar mengejut2. Mohon pencerahan kepada yang tau punca sebab kerana ape. Dah pobia ni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s