Iswara

Apa Komen Anda Tentang Proton Iswara? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini.. Iswara


834 thoughts on “Iswara

    yahya bin sidek said:
    July 15, 2015 at 10:56 pm

    Kerja kerja menukar timming belt akan menimbulkan masalah yang sangat sukar apabila tensioner bearing bolt tidak boleh di ketatkan disebabkan hole tread lose,Kpd yang pernah mengalami apakah keadah terbaik untuk mengatasi masalah tersebut.Inilah yang membuatkan saya agak runsing apabila pemilik iswara minta tukarkan timming belt,Selain dari itu tidak ada masalah dan kerja menukar timming belt sangat mudah dilakukan.

    wan sabah said:
    July 4, 2015 at 7:32 am

    slm brader
    semua,saya nak tanya,saga iswara saya
    problem bila jalan gear 1,enjin bergegar
    gila,tapi bila tukar gear 2 ok pula,tiada
    gegaran.Adakah disebabkan masalah spark
    plug dah kong atau kabel plug atau
    mounting?harap brader semua dapat
    membantu.

    Mohd Firdaus Jalil said:
    July 2, 2015 at 8:48 am

    Roadtax Expired / nak Renew Roadtax?

    Harga insurans untuk 1st year MAHAL GILA!!!
    – biasa la bro.. NCD rendah lagi ditambah pula servis charge & upah mana tak mahal

    Ingin dapatkan HARGA YG MENARIK & PULANGAN REBET TUNAI 15% jika tiada tuntutan?

    Ianya pasti berbaloi untuk wang anda. Bertukarlah sekarang kepada Takaful Malaysia

    Sila call / whatsapp saya..

    013-3992200 Firdaus Jalil

    Penghantaran di seluruh Malaysia..
    Geran asal tidak diperlukan

    yang penting.. harga menarik menanti anda

    jangan malu.. jangan segan.. sila call/whatsapp utk bertanyakan harga.

    PERHATIAN!!! : Sila bandingkan harga kami & jadilah pengguna yang bijak

    call/msg/whatsapp sekarang !!!

    Mohd Firdaus Jalil

    Takaful Malaysia
    Authorised Agent

    Tel : 0133992200
    Email : mfj.rich@gmail.com

    en.zul said:
    June 29, 2015 at 4:19 am

    Salam semua…saya pemunya saga Lmst. Dah lama guna kete ni.memang terbaik lah..sume ok cuma masalahnya kete saya skarang mudah knocking bila bawak.dh tukar clutch 8″.Ok la skit dh senyap tp bunyi tu datang balik..dh tak tahu nak buat ape lg.mntak otai2 beri info lebih lanjut…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s