Iswara

Apa Komen Anda Tentang Proton Iswara? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini.. Iswara


1,068 thoughts on “Iswara

    Pro Rider said:
    December 30, 2016 at 8:12 am

    Saga flx sangat hebat

    Sawlihim Photostream said:
    December 28, 2016 at 8:59 pm

    pakar ISWARA Sedan 1.3 …guna petrol …. 16 tahun tak pernah problem….Sawlihim 013 6043241 whats app

      Sawlihim Photostream said:
      December 28, 2016 at 9:04 pm

      setalah 8 tahun guna petrol ….pakai NGV…..Putrajaya KL…..ulang alik selama 8 tahun….OK je…..Iswara ni paling senang settle problem….yg penting enjin mesti standard

    zam said:
    December 13, 2016 at 10:47 am

    mohd nazri omar. Ko jgn ingt ko buat cam2 cite fitnah aku aku xtau? Ko igt cncin besi kursani ko POWER sgt? Ko xtau yg budak2 veterinar tangkak smua bukan suka ko pun juz tpaksa ikut ckp ko coz diorang pnah ckp rela pindah dri tekanan kje bwah ko. Igt Allah jgn hnya pndai ckp “pas smbhyg sjud yg terakhir sya doa” Doa apa klau hti htam ko asyik dengki nk kenakan n laga2kan org. Igt mambang yg ko pkai boleh jga ko selamanya?Maaf mcelah dkt blog ni tpi pada ssipa yg lihat blog ni knal bliau sila smpaikan pda beliau agar segera bertaubat n ni warning last klau dngar dia buat crita fitnah dkat org bukan2 mmg tau buku bertemu ruas.

    Agus said:
    December 3, 2016 at 12:54 am

    Macam mana nak buka dashboard iswara ny..

    jklmnop said:
    December 2, 2016 at 4:03 pm

    saga/iswara salon/aeroback 1.3 1297cc 12v sohc max speed 160km/j kdag2 170km/j
    saga/iswara salon/aeroback 1.5 1497cc 12v sohc max speed 170km/j kdag2 180km/j
    saga blm/fl/flx/sv/plus 1.3 1340/1346cc 16v dohc max speed 180-190km/j maknanya wlaupun cc kcik bbnding 1.5cc sohc saga iswara tpi kuasanya mlebihi saga iswara tsebut kerana tknologi campro yg mampu memecut ddatangi enjin 16v dohc bbanding enjin tdahulu. Saga campro boleh bsaing wira 1.5 SE N/A (standart enjin)

      sembang teh tarik said:
      December 2, 2016 at 4:05 pm

      kira cam vw r enjin kcik kuasa besar

    Kyrul said:
    November 17, 2016 at 1:37 pm

    As salam..nak tanya pasal masalah power window iswara saya..bila nk naikkan sampai tgh dia sangkut pastu dia bdetak2..kne tarik dgn tgn baru blh naik…pastu skrg dia sangkut trus…apa masalah ye..nk tnya sblm anta pomen repair..tq

      aily said:
      November 17, 2016 at 4:51 pm

      wsalam. cuba check bracket cermin dalam pintu tu. kadang2 sebab dah berkarat @ loose

      Sawlihim Photostream said:
      December 28, 2016 at 9:00 pm

      taruk minyak hitam kat celah……

    madin said:
    November 16, 2016 at 12:26 am

    awal pagi ssh start….apa kn masaalahnya tu?

    shah 1992 said:
    November 8, 2016 at 5:40 pm

    nak tanya pasal iswara 1.3 tahun 1997. Selalu tak boleh start, bila start bunyi “ketak”2 dlm enjin( yg bentuk leper macam kuali). Pernah panggil pomen dia bukak bahagian leper tu dia kata minyak tak masuk karburator. Lepas isi petrol dlm bahagian leper tu sikit boleh hidupkan dan boleh bawak ronda2 tanpa masalah. Semalam boleh bawak lagi, tapi pagi ni tak boleh start balik. Mohon pandangan dari semua. Terima kasih.

      Kyrul said:
      November 17, 2016 at 1:38 pm

      Oil pump rosak kot..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s