Inspira

Apa Komen Anda Tentang Proton Tiara? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini..


1,519 thoughts on “Inspira

    Mohd Firdaus Jalil said:
    July 2, 2015 at 8:48 am

    Roadtax Expired / nak Renew Roadtax?

    Harga insurans untuk 1st year MAHAL GILA!!!
    – biasa la bro.. NCD rendah lagi ditambah pula servis charge & upah mana tak mahal

    Ingin dapatkan HARGA YG MENARIK & PULANGAN REBET TUNAI 15% jika tiada tuntutan?

    Ianya pasti berbaloi untuk wang anda. Bertukarlah sekarang kepada Takaful Malaysia

    Sila call / whatsapp saya..

    013-3992200 Firdaus Jalil

    Penghantaran di seluruh Malaysia..
    Geran asal tidak diperlukan

    yang penting.. harga menarik menanti anda

    jangan malu.. jangan segan.. sila call/whatsapp utk bertanyakan harga.

    PERHATIAN!!! : Sila bandingkan harga kami & jadilah pengguna yang bijak

    call/msg/whatsapp sekarang !!!

    Mohd Firdaus Jalil

    Takaful Malaysia
    Authorised Agent

    Tel : 0133992200
    Email : mfj.rich@gmail.com

    Acap said:
    June 29, 2015 at 7:32 am

    Salam..inspira 1.8manual guna berapa liter minyak engine..4 liter cukup ke ?

    Amedeto8 said:
    June 15, 2015 at 12:13 am

    Assalam.. sy beli 2nd car thn 2013 (mil 40k) n owner lama ckp ada lg warranty smpai Mac 2016.. entitle lagi ka warranty tuu..?? Disc rotor mcm ada prob sbb bila brake dlm 100kmh++ bergegar stereng.. disc rotor cover tak??

    foxtrot kudaputih said:
    June 11, 2015 at 4:52 pm

    btw, minyak cvt kt sc tu compatible ke untuk inspira?

      Faz said:
      June 17, 2015 at 4:25 pm

      warranty valid bila buat service di proton service centre ikut jadual. kalau tak ikut, no warranty will be given.
      disc rotor tu dah bengkok. aku beli kete baru tahun 2013 pakai bbrp minggu dah bengkok, dan aku terus tukar aftermarket punya. boleh nak claim warranty rotor tu sbnrnya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s