Inspira

Apa Komen Anda Tentang Proton Tiara? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini..


1,276 thoughts on “Inspira

    lanz said:
    April 19, 2014 at 7:29 am

    Saya dah pakai inspira dah nak masuk 2 tahun, keseluruhannya saya puas hati, tapi 1 je yang kurang memuaskan, power steering berat dan jadi tak enjoy bila drive. Dah pergi sc, dia ckp normal. Sapa-sapa ada idea mcm mana nak bagi ringan mcm lancer

      alan ridzuan said:
      April 19, 2014 at 7:48 am

      Honestly I rasa bro punya power steering ada problem kalau u rasa berat. Sc ni bukan semua consistent jawapannya based on my experience. Baik bawah to sc yang main/ utama atau more equipped. Bandingkan dengan my older cars (wira, neo, e200,…etc ) I rasa inspira punya is the better side. .. Both handling. Guna satu jari pun boleh.

      Sekian

        lanz said:
        April 22, 2014 at 4:35 pm

        saya dan complain kat 3 sc dan yang ke-4 adalah sc subang jaya tapi mereka cakap normal. mereka bagi test inspira lain dan memang sama. saya ada juga tanya kawan2 yang pakai inspira dan mereka bagi tahu steering inspira ni memang berat. saya expect inspira ini ringan macam model mitsubishi lain

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s