Persona

Apa Komen Anda Tentang Proton Persona? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini.. Persona


2,323 thoughts on “Persona

    zaid said:
    July 28, 2014 at 11:18 pm

    Assalam geng persona dan selamat hari raya..sy baru 2bulan pkai persona sv dan baru 2k mileage..mslhnye td sy drive dan ttiba enjin kreta mti,5mnit sblum itu sy pecut 140km tp kejp jela dan sy slowkn kreta coz jlan jem didepn then ttbe enjin kreta mati..ap mslh kreta sy coz ini sgt mrbhaya

    fifi89 said:
    July 24, 2014 at 11:56 am

    hai fie nak tanye persoan sv memang tak boleh lock steering ye

    mohd hafiz said:
    July 21, 2014 at 9:44 pm

    Saya pki kete persona m line..air cooler radiator selalu kering..nape ye??enjin kete x hidup pun..saya tgk xda air kuar kat bwh….boleh sesiapa jelaskan??????

    shah said:
    July 20, 2014 at 5:03 pm

    Sy pakai persona h line full spenk auto dri thn 2009.minyak ok..pandu pn sedap.body dia mantap tp mantap lg savvy..sy g keje naik savvy sminggu dlm rm50.persona sminggu dlm rm80-100..jarak pergi balik dlm 60km..kena servis kena ikut jadual bru minyak dia ok..sy servis kat bengkel luar.cuma savvy sy je servis kat sc..

      miqbalcj said:
      July 20, 2014 at 10:23 pm

      Trima kasib shah

    Mohamad Hafizam Md Nor said:
    July 20, 2014 at 6:15 am

    Wsalam..cube check semua pintu trmasuk bonet kereta samada tutup rapat atau tak..

    Alif said:
    July 19, 2014 at 7:59 pm

    Salam..sy baru pakai persona sv..td tiba2 lampu alert alarm mnyala even enjin hidup..nk lock guna alarm pon cboleh..mcm mne yer..?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s