Tiara

Apa Komen Anda Tentang Proton Tiara? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini.. Tiara


545 thoughts on “Tiara

    syed said:
    September 19, 2014 at 8:17 pm

    air
    tendang keluar, enjin berasap..
    rasenye head bengkok.. berapa
    kos repair, area johor..
    hubungi saya 0173454603

    Sham Auto Paint NS said:
    September 14, 2014 at 8:14 pm

    salam saya ada spare part tiara ful body part dan sedikit peralatan enjin tiara ,alternator ,compressor,radiator,colling coil dan pelbagai lagi berminat sila wassap saya di 0193441466 . nk letgo murah2 je nk clearkan bengkel ……

    cucu timah said:
    September 7, 2014 at 9:40 pm

    Sy ada tiara sebijik…ingt nk kasi hellaflush…leh x abg sharezz bg komen cmner nk loweredkn kete nie..ingt nk try pkai 15″…bukak 7″…cmner ek..?-bdk rembau

    Dora said:
    September 5, 2014 at 3:08 pm

    Afid, saya harap info ni masih berguna kepada pengguna TIARA di sekitar JOHOR BAHRU, bengkel yg saya selalu pergi untuk servis dan baiki TIARA saya ialah di JJB AUTO SERVICE CENTRE, 131, JALAN DAMAI, TAMAN SRI SETIA (known as SERENE PARK), 80300 JOHOR BAHRU. TEL: 07-2247766 (Mr. Johnny Wong)

    James said:
    September 2, 2014 at 12:54 pm

    ada tk nk jual tiara harga bawah seribu….

    James said:
    August 28, 2014 at 8:45 am

    Saya ada wira 1.8 exi le ,minyak agak kuat.so nk ambil sebuah Tiara sekitar harga RM1500 untuk ulang alik hantar ank g sekolah,6 ke 8 kali sehari x6km ulang alik,org kata tiara jimat minyak,ada tk apa apa masaalah berat pasal tiara ni….harap membantu. tq

    lody said:
    August 10, 2014 at 5:06 pm

    kawan2 yg pakai tiara ni boleh wassap saya kita boleh kongsi ilmu pasal tiara ni..sory newbie sy baru beli sebijik tiara ni…sabah…

    lody said:
    August 10, 2014 at 5:04 pm

    salam semua dimana ada jual part atau bengkel untuk baiki proton tiara ni area sabah…boleh jg bg ni tel..trma kasih kawan

      Sham Auto Paint NS said:
      September 18, 2014 at 8:02 am

      saya ada sparepart tiara dri full body part dan sedikit perlatan enjin minat call 0193441466

    arky said:
    August 9, 2014 at 10:12 pm

    Nak tanya… kalau kat kuching sarawak mane tempat nak repair kete tiara ni…

    isburn said:
    July 16, 2014 at 1:18 pm
    Hidayatullah Bin Azman said:
    July 8, 2014 at 1:31 pm

    air tendang keluar, enjin berasap.. rasenye head bengkok.. berapa kos repair, area melaka.. hubungi saya 0102348951

    rina said:
    June 27, 2014 at 3:19 am

    assalammualaikum..tumpang tnya…ade sapa2 tahu…pomen kereta tiara kat sekitar melaka…sya x fham masalah kereta tu…

      ucien said:
      June 27, 2014 at 8:45 pm

      apa problemnya

        rina said:
        June 29, 2014 at 12:19 am

        kete dah mati…tpi enjin masih berbunyi…lepastu.. kete bau hangit je…sbb ape tu ye???

          ucien said:
          June 29, 2014 at 5:44 am

          itu kita panggil pembakaran kaya.kena tiun balik cabburator dia….terjadi disebabkan ranning dieseling….ejust tepet jika perlu…datang jer kat SC bacang belakang pos laju…kalau tiun atau check tak kena bayar pon…

            rina said:
            June 29, 2014 at 6:34 am

            o.o yeke…terima kasih atas pnjelasan..lagi satu abg…sya mcm x yakin je kereta tu leh smapi bacang..sbb tangki air mcm bocor..leh tukr tak tangki air tu???berapa kos dia???kalu kat sekitar masjid tanah…ade x??maafla sya bertnya lagi

            ucien said:
            June 29, 2014 at 3:36 pm

            boleh tukar tapi coz tak tau kena taya kedai radiator,guna brand yang berbeza yang ori tak pat dah.

            James said:
            August 28, 2014 at 8:51 am

            Alham ..tu nama nye perkhitmatan cemerlang…service percuma

    tie shah said:
    June 15, 2014 at 7:33 am

    kete sy xbleh nk start, kte member sb starter, bleh sy tau brp kos tuk tukar starter bru..

    Nasrul Halimin said:
    June 10, 2014 at 11:26 pm

    assalam.saya dah guna 2 buah tiara,kete mmg jimat minyak.layan koner mmg bagus.part dia skrg dah senang nakdapat.ad tak geng tiara yg dok area kuantan n pkn.bleh ngeteh skli.wassap/wechat 0199736817

    stetnius said:
    June 10, 2014 at 7:20 pm

    Hi.. Aku nak beli Tiara ne.. Tp xtau sejauh mana harga maintaince dia.. Mahal or murah?? Sepa pernah pakai tokong bgtau kita org ya??

    tiara2000 said:
    May 24, 2014 at 6:43 pm

    salam semua..nak tnya sape2 tau mane bengkel yg expert repair tiara di area kuala terengganu? kalo boleg bg no contact bengkel ye…thanks.

      ARAIT TPG said:
      June 10, 2014 at 7:23 pm

      Sy Dari Taiping..apa2 hal pasai tiara..sy selalu kol abag syed zam…0148281930 ..otai tiara teganu

    Luqman said:
    May 8, 2014 at 3:45 am

    Boleh sy tahu pomen Proton Tiara area J.Bahru di mana .?

      afid said:
      May 10, 2014 at 2:33 pm

      johor x da kalau kat kluang ad…

        Luqman said:
        May 10, 2014 at 3:09 pm

        Kluang kat belah mana .?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s