Savvy

Apa Komen Anda Tentang Proton Savvy? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini.. Savvy


1,470 thoughts on “Savvy

    tommy said:
    November 25, 2014 at 3:27 pm

    jafiza klu u nk beli spare part buat spare sy ada nk jual sbb sy tukar engine lain..sy nk jual murah je conth: compress aircond rm150 dn byak brg2 lain..semua origanal part savvy..apa2 blh whtsupp kt no 01127766400 ryan..

    tommy said:
    November 25, 2014 at 12:00 pm

    siapa2 nk spare part savvy buat spare ,sy nk jual murah2 je sbb sy dh tukar engine lain..cmpress aircond rm 150 ,alternator rm180,trotel body rm150,coil plug dgn cabel skali rm 150, 3 item senser rm120..radiotar rm200….klu berminat hrga blh neg..wht supp 01127766400 ryaan

    tak payah said:
    November 22, 2014 at 9:22 pm

    sembang lebih semua dlm blog ni..cerita punya bagus..tapi tong 000 je..die semua ada dn bagus ,sebenar nye xxxxxx

    kerol nuar said:
    November 22, 2014 at 12:59 am

    Salam…

    Sesiapa yang ada masalah dengan savvy terutama AMT atau MANUAL boleh contact Saya…insyaallah sy boleh bantu dan selesaikan…sy juga ada menyediakan perkhidmatan scan diagnostics utk savvy anda…dan juga ada menjual alat ganti kereta terutama untuk SAVVY AMT / MANUAL..bengkel di gombak…sila hubungi 0172459517 call / SMS / whatsapp / viber

    zulifah said:
    November 21, 2014 at 3:23 pm

    Saya tgh tggu masa nk hntr kereta repair clutch plate.kos biasa brp?ari tu hntr kt bengkel biasa rm500,tp proton ckp kos bwh rm1000k..ada tu mtk rm1500..gila..nyesal betul beli savvy ni…dahla buruk..mhl pulak spare part..tuih!!

    zulifah said:
    November 21, 2014 at 3:21 pm

    Saya nk tnya timing belt savvy manual brp km kene tukar?dan brp kosnya?

      kerol nuar said:
      November 22, 2014 at 1:02 am

      Salam,

      Timing belt siap pasang RM 400

      SAVVY AMT / MANUAL..bengkel di gombak ( berdekatan uia gombak )…saya juga ada menjual alat ganti kereta terutama untuk SAVVY AMT / MANUAL.

      sila hubungi 0172459517 call / SMS / whatsapp / viber

    tommy said:
    November 15, 2014 at 10:36 pm

    jafiza klu u nk spare part 2nd sy ada sbb sy tgh proses tukar engine so klu u nk just email kn part apa u nk harga sy x kisah sgt ..simpan pun x guna
    email.. hana_raihana86@yahoo.com

    jerry said:
    November 15, 2014 at 10:14 pm

    xbetul apa pendapat awk..dh terkena apa citer?

    tommy said:
    November 15, 2014 at 7:39 pm

    siapa2 minat nk beli spare part 2nd savvy dr keta sy sbb sy tukar engine strlite turbo..
    Part :tangki,
    alternater(rm250),starter(rm120) ,compress aircond(rm200) ,trotel body(rm300),** 3 sensor harga : spa nk bg sy hrga kena sy jual je .. Apa2 email kat ….. hana_raihana86@yahoo.com ASAP

    tommy said:
    November 15, 2014 at 12:21 am

    sy ada spare part savvy sbb sy dlm proses tukar engine klu berminat sy nk let go murah2 jee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s