Savvy

Apa Komen Anda Tentang Proton Savvy? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini.. Savvy

Comments
  1. Losley de Emrose says:

    hi..tumpang tanya otai2…savvy amt sy naik lampu auto gearbox tengah jalan..bila benti tk boleh stat terus..tk ada apa2 bila pusing kunci…lepas tinggal sehari, stat balik boleh pulak…kdang2 gear betukar dari D kepad gear 1 tiba2…masalah robotic atau pump amt atau potentiometer…harap dpt bantuan otai2 semua..mungkin soklan dh biase org tnye..

  2. Khairul says:

    sebarang pertanyaan mengenai masalah kereta savvy anda boleh contact sy

    insyaallah mne yg sy mampu tolong

    call / sms / whatsapp 0172459517

    • Losley de Emrose says:

      incik khairul, wassup pakai no ni jgk ke? try add contect tk ade…incik khairul ade jual sparepart yg post ke pantai timur tk?..

  3. Khairul says:

    salam…klu nak cari spare part savvy terutama AMT blh pm

    Call / sms / whatsapp 0172459517

  4. intan says:

    Salam…saya dh 5 thn mggunakan savvy,stkt ni x de lah masalah yg besar2 tp dlm seminggu ni dh 2 kali enjin mati,sekali masa tgh drive tiba2 terus senyap & x de lampu yg menyala & kali kedua kat trafik light tp kali ni lampu minyak htm & lampu bateri menyala. br td gi cek bateri still in good condition. Satu lagi ssh nk start pg2. Tlg bg info skt & ada x mekanik yg tau pasal kereta ini di sekitar seremban atau melaka.tq

  5. yuzairy says:

    salam, sape berminat dengan logo LED proton sesuai untuk SAVVY..sila sms/call/whatsapp sy 017-2737280

  6. rugged savvy says:

    Mekanik expert savvy kat melaka.. call 011-18232423

  7. zamri says:

    Salam..saya ada kereta savvy amt 1.2 nak tanya sket kat area penang kat mana ada bengkel yg specialist pasal savvy ni eh?nak hantar SC proton mahal jd igt nak cari pomen biasa yg harga lebih murah dari SC proton.ada dengar kat kuala kedah ada 1 bengkel tapi jauh bebeno nak gi sana..

  8. Norsaliza says:

    Salam, ada sapa2 kenal mana2 foreman yg biasa repair keta Savvy x?Dah lh guna enjin continental model Renault, hrg sparepart pn mahal, mslh2 pn blh thn jgk, hrg jatuh nilai teruk bila nk jual.2 yg ramai tkr enjin lain utk Savvy.No hp sy 013-309 2101 keep in touch

  9. pitt says:

    dah boleh ke

  10. eila says:

    Salam .. kerte sy skg tbe2 je ta bley nak start .. bunyi pun tade .. tp kt meter ade gambar battery .. rasenyee battery bru tkar lain .. so ape prob ye ? Asap punn kluar ..tp sikit je laa ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s