Iswara

Apa Komen Anda Tentang Proton Iswara? Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini.. Iswara


685 thoughts on “Iswara

    mizu said:
    September 22, 2014 at 2:20 pm

    terima kasih en faiz88, ya sebelum ni bateri ada lemah, 4lima li startaru hidup tapi bukan selalu la…..tinggal thermostat lagi yang belum check…..

      mizu said:
      September 22, 2014 at 2:21 pm

      correction untuk diatas 4 5 kali start baru hidup

    mizu said:
    September 22, 2014 at 10:22 am

    saya punya masalah iswara lmst 2004 saya temperature selalu naik, mula mula dulu masalah buka airond je naik 4 bar tapi bila ditutup turun balik 3 bar, dah tu lama2 tak buka aircond dia still naik tapi sebeluim tu kalau buka arcond pun ianya mengeluarkan hawapanas kalau bawa slow atau berhenti. sekarang ni dah naik sampai 5 bar kalau enjin terlalu panas kalau bawadalam bandar,traffic jam, dan juga bawa slow, tapi kiipas ok, sampai berkelip kelip temperature dan terpaksalah berhenti…..

      faiz88 said:
      September 22, 2014 at 1:03 pm

      Salam..utk pengetahuan encik, kereta sy alami masalah yg sama..tgh highway speed giler2 pon naik smpai 6 bar..bila check balik radiator so xder masalah..tgok kipas so jalan jek..tpi indicator menyala over heat..sy check balik wirering & thermostat sbab kalo bkak aircond je temperature naik tinggi..so sy yakin ianye thermostat..encik check hose, radiator ada leaking ke tak,water pump, kipas & thermostat..kalo semua ok maknanye wirering problem or dah gile..check bateri jgk sbab bateri kong pon boleh wat indicator gila..tu pon ikut pngalaman yg sy da lalui baru2 ni..ingtkn wirering problem..rupanye bateri..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s