Saga

Apa Komen Anda Tentang Proton Saga Sekiranya ada, bolehlah kita berkongsi pengalaman suka duka anda dengan kereta proton ini..

Comments
  1. irwan says:

    salam …pada semua…saya menggunakan saga blm..baru2 ni saya tukar motor kipas sebab ianya rosak…lepas dua tiga hari bunya kipas tu kuat semacam je…ade maslah ke dengan kipas saya tu..? mohon bantuan dari pakar-pakar…tima kasih

  2. yuzairy says:

    salam, sape berminat dengan logo LED proton sesuai untuk saga blm..sila sms/call/whatsapp sy 017-2737280

  3. zuhri says:

    pasal enjin bunyi tu manifold, aku da pegi proton servis, aku bgtau dia enjin ada bunyi,dia cek dan terus tuka, setakat ni xde lg bunyi, kereta dlm warranty xpayah bayar, terbaik…

  4. saya guna kereta saga blm tahun 2008. mileage x sampai pun 80k KM. tapi gear 5 selalu tendang jadi free. kalau nak bawak laju mmg x dpt. kadang2 slow sgt pun dia tendang jadi free. apa masalah sebenarnya ek? clutch plate ke? ke kena tukar gear box len? ke ada masalah lain? mintak bantuan. kalau dapat email ke saya lagi bagus. ini email saya azlan.hairuni@gmail.com

  5. dilema saga says:

    salam pada semua otai di sini…saya masih baru lg pakai saga blm ni,baru ambik setahun..saga blm manual taun 2008.saya nak minta pendapat semua yg ada d sini, berapa anggaran kos nk tukar drpada transmisi manual ke auto?nak tukar sebab rs mcm xbole go la dgn manual ni..minta pendapat semua..

  6. Priscilla says:

    Hello, just wanted to mention, I enjoyed this article.

    It was practical. Keep on posting!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s